» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. augusztus 06

2017. augusztus 6.

Évközi XVIII. vasárnap. Urunk színeváltozása

HIRDETÉSEK

  1. Köszönetet mondunk azoknak, akik segítenek a plébánia és a templom előtti kertben.
  2. Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy továbbra is lehet támogató jegyeket vásárolni a plébánián az óvodaépítés javára.
  3. Az év nyolcadik hónapjába léptünk. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. A Magyar Püspöki Kar azt kéri, hogy aki saját jövedelemmel rendelkezik, jövedelme legalább 1%-ával segítse a közösségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken. Vannak, akik megbízást adnak a bankjuknak, hogy havonta bizonyos összeget utaljon át az egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
  4. Már most gondoljunk augusztus 20-ra, templomunk búcsúnapjára. Aki teheti, úgy intézze szabadságát, hogy itthon legyen. Jó lenne, ha minél többen öltöznének népviseletbe: vagy a fótiba, vagy annak a vidéknek viseletébe, ahonnan származnak.
  5. Ma megkezdődik a családtábor és a hittanos gyerekek táborozása Balatonlellén. Aki szeretné támogatni a gyerekek táborozását, kérjük, hogy adományát hozza be a plébániára, amit továbbítunk.
  6. Sajnos, nagyon gazos, gyomos a temető. Kérjük a kedves testvéreket, hogy segítsenek irtani a temetőben a gyomot, a parlagfüvet. Aki teheti, ne csupán a családi sír körül tisztítsa ki a gyomot, tegyen rendet, hanem a tágabb környezetben is.
  7. Szeretettel köszöntjük az Ibolya, László, Emőd, Lőrinc, Zsuzsanna, Klára és Ipoly nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!