» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2017. július 16

2017. július 16.

Évközi XV. vasárnap

HIRDETÉSEK

  1. Kérjük, hogy a nyári időszakban egy-egy család, vagy akár egyedül is valaki segítsen ápolni akár néhány négyzetmétert a plébánia és a templom előtti kertben. Elsősorban gyomlálásról és kapálásról van szó. Nagy segítség lenne ez a közösségünknek! Köszönjük azoknak, akik eddig ezt megtették!
  2. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán újra indul a katekéta-lelkipásztori munkatárs levelező alapképzés. Érdeklődni az iskola honlapján, a hirdető táblán és a plébánián lehet.
  3. Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy továbbra is lehet támogató jegyeket vásárolni a plébánián az óvodaépítés javára.
  4. Az év hetedik hónapjába léptünk. Kérjük, ne feledkezzenek el az önkéntes egyházközségi hozzájárulásról! Mindenkinek lelkiismereti kötelessége támogatni Egyházát, egyházközségét. A Magyar Püspöki Kar azt kéri, hogy aki saját jövedelemmel rendelkezik, jövedelme legalább 1%-ával segítse a közösségét. Ezt be lehet fizetni a sekrestyében, a plébánián, csekken. Vannak, akik megbízást adnak a bankjuknak, hogy havonta bizonyos összeget utaljon át az egyházközség számlájára. (11704007-20027320)
  5. Már most gondoljunk augusztus 20-ra, templomunk búcsúnapjára. Aki teheti, úgy intézze szabadságát, hogy itthon legyen. Jó lenne, ha minél többen öltöznének népviseletbe: vagy a fótiba, vagy annak a vidéknek viseletébe, ahonnan származnak.
  6. Veresegyházán, a Szentlélek templomban 2017. Július 26-án este 7 órakor Ima Annáért címmel megemlékezés lesz Jókai Anna írónőről. A program plakátja a hirdetőtáblán olvasható. A hozzájárulás 1500,- Ft-ba kerül. 
  7. Július 19-től, szerdától július 28-a péntekig nem lesz irodai szolgálat. Haldoklóhoz Kárpáti Sándor atyát lehet hívni a 20/9808519-es telefonszámon.
  8. Szeretettel köszöntjük az Endre, Elek, Dzsesszika, Frigyes, Kamill, Emília, Illés, Dániel, Daniella, Magdolna, Magda, Lenke és Borisz nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!